April, sanningen kommer fram…

Aprilväder vet vi alla vad det är, men man kan säga att vi har ett liknade känsla när det gäller vad som påverkar oss från universum , astrologiskt.

April är en månad som sanningar kommer komma fram. Sådant som vi kanske inte ens tänkt säga kommer upp till ytan, och helt plötligt har vi sagt det där som vi inte ville säga. 

Det gäller även globalt, det kan förväntas komma fram massa sanningen gällande politik, skandaler, romanser etc. Bara vänta och se 😉

Tipset är att försöka ge sig själv mycket egen tid under april. Ta små pauser, meditera, promenera i naturen, vid havet eller annat som lugnar dig. Se det som en återhämtning efter mars då energierna påverkade oss på djupet, och vi var mer eller mindre tvinga att ”göra om och göra rätt”. Den ”läxan” ska nu få sjunka in i oss. 

Så ge dig själv tid, ta det lugnt och återhämta /ladda dig.

Annie

One Reply to “April, sanningen kommer fram…”

 1. Jag vet inte om ni tänkt på det, men det har redan poppar upp massor av sanningar/avslöjanden. Stora sanningar som gör att hela världen riktar sin uppmärksamhet mot.
  Vi har för första gången fotat ett svart hål. Vilket är ett steg närmare sanningen om universum.
  Julian Assange, som hållit sig undan lagen genom att vägra lämna Ecuadors ambassad i London, och ockuperat i 7 år, för att slippa straff, han har nu blivit utkastad och ställs inför rätta.
  Diktatorn i Sudan är besegrad och avsatt.
  Men fortsättning följer, det kommer mera, april är inte slut än på länge.
  Du har säkert sanningar runt dig och de dina som överraskat, inte minst inre sanningar, kanske att du vill ta en ny väg, har nya önskningar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *