8-8, passion, rikedom och överflöd.

I dag har vi en dubbel åtta (lejonportalens öppning) Åttan är en stark symbol, evighetstecknet, det vet ni säkert. Det är även tecknet för rikedom, överflöd, materiella ting, styrka och passion.

I en tarotlek, stora Arkanan, finns just lejonet och är förknippad med åttan, evighetstecknet., det symboliserar mod, styrka, passion och livskraft. Och i dag är vi i lejonets tecken, vi har dubbel åttor och vi träder in i lejonets portal.

Men tro nu inte att pengar faller ner från himlen bara så där 🙂 Lejonet är även förknippat med hjärtat. Så vad du behöver göra är att öppna ditt hjärta, lev efter ditt hjärtas röst helt och fullt, och låta det guida dej. Ha modet att följa den väg som hjärtat för dej.

Så för att få njuta av passion, rikedom och överflöd, var modig som ett lejon, och lev efter ditt hjärta och intuition, då hamnar du där du ska vara i livet. Den som blockerar hjärta, mod och intuition blockerar även sin passion och överflöd.

♡ Annie

4 Replies to “8-8, passion, rikedom och överflöd.”

  1. Hej Carina 🙂 Menar du att dar du fått jobbet?! Stor lycka till och grattiskramar. Du ska se att allt annat kommer falla på plats. /Annie

  2. Hej igen telefon blev stängd och jag är sååå orolig för att jag inte får svar från det jobbet som jag var på anställningsintervju på svar skulle jag fått i förra veckan hur tror du det går känns som att det försvinner bort.

    1. Hej fina Carina. Ser ditt svar först nu. Förstår din oro, men när jag tittar över vad som finns för dej så kommer det öppningar och lösningar, om det inte redan gjort det, så kommer det. Skickar dej massor av helande energi <3 / Annie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *