Happy New Lunar Year.

Gott nytt “Lunar år”.

Med nymånen i ryggen går vi in i det kinesiska nyåret och Grisens år. 

Grisens år förväntas bidra med bättre samarbete, omhändertagande och feminin (yin) energi.

Grisens i det kinesiska horoskopets karaktär är vårdande, duktig på kommunikation, och vårdande och omhändertagande.  Vilket passar utmärkt för vårt universella år, nr 3* som oxå bidrar med energier för hjärtefrågor och kontakt med  våra medmänniskor.

Nya tider, nya energier är nu i omlopp, fira i dag med något extra för dig och dina nära och kära. Så passa på att ta till dej kunskap och energier för att få in glädje och balans i ditt liv, och din vardag. Kanske kan du ge något ett rött kuvert med en slant i, idag, för att sätta igång flödet 😉 

Är du nyfiken på vad du är för djur i kinesiska astrologin, och vilka du passar bäst med finns det mängder av information du kan googla fram och även se vilken kombo du är. Kul och intressant. 

*2019; 2+1+9= 12. 1+2= 3.Vårt universella år är 3 enligt numerologi. 

Annie