Börja dagen med att öppna upp din förmåga…

Även de som inte tror de har någon, känner ofta att after samtal att på något sätt ”visste de redan” svaret. Så de får de en bekräftelse på att det de känns stämmer, men kanske inte litar på att det de känt kan vara sann.

ALLA har förmågan! Precis som när vi föds så lär vi oss krypa, gå springa, simma m.m. En del blir riktigt bra simmare, maratonlöpare etc, en del får till och med OS-medalj, och andra nöjer sig med att kunna simma om det skulle behövas och kanske gör en joggingtur då och då. Men alla kan kan träna upp sin medfödda förmåga av andlighet. Det är bara att sätta igång och träna 🙂

Ett tips att börja bli mer medveten är att varje morgon när du vaknar, ta en stund att bara känna in, ta några djupa andetag, lyssna inåt och försök att öppna upp, bara känn utan någon som helst prestation om det dyker upp någon känsla, tanke eller bild. Skriv ner det som poppade upp.

På morgonen har du inte påverkats av andras energier, dagen är nyfödd och ren. Det kan vara att du även fått budskap under natten genom drömmar, känslan i drömmen är viktigt. Men tänk inte på drömmen, försök bara att vara blank, utan tanke och bara känn /lyssna.  

Om du inte får något tecken, så konstatera bara att, okey i dag fick jag inget budskap. Ge inte upp, man blir inte maratonlöpare på ett dygn, fortsätt träna, ge dig 3 min varje morgon och du kommer att börja använda din medfödda gåva. 

Lycka till, Annie