Var har du dina känslor..

När jag skriver om astrologiska energier och påverkan så så är det den energin som påverkar oss alla, det spelar ingen roll vilket zodiak tecken du är född i.

Och som jag nämt tidigare så tillhör jag grenen av ”Evolution Astrology” vilket har en mycket djupare, själsligare tolkning. Astrologi för själen helt enkelt. 

Om du till exempel är född i Lejonet, så betyder det att solen stod i lejonet när du föddes. Det är bara en aspekt av dej och din påverkan, månen har oxå en stor betydelse om ditt astrologiska DNA.

Ta redan på vart du har din måne. För månen är vart du har dina känslor. Kanske känner du inte igen karaktärsdragen på ditt Zodiak tecken? Det är för det är bara en del av det som styr just dej. Så kolla in din måne, och det kan du göra på nästan vilken astrosida som helst, jag kan rekommenderat par i slutet av inlägget. Det är bra om du vet vilken tid du föddes, eller i alla fall på ett ungefär. 

Så för att förstå dig själv bättre bör du ha koll på din måne, den beskriver dina karaktärsdrag om hur du är känslomässigt, vad som påverkar dej osv. Är din måne tex i ett vattentecken, då är det mycket känslig energi, även om du är lejon som är ett eldtecken. Eller är det jord som är mer stabilt, eller luft eller kanske ytterligare ett eld tecken.  Så med andra ord har vi fler än ett tecken som styr oss.

Lika mycket som du lär dig ditt zodiak tecken bör du lära dig ditt måntecken. Två bitar som är du.

Men på toppen av det, så har vi energierna som pågår just nu, i denna stund, så som stjärnor och planeter står just nu, den energin påverkar oss alla. Precis som att en fullmåne påverkar alla, oavsett när du är född. Och då kanske du kan förstå att alla planeter har olika energier som också påverkar. 

Så förstå dej själv lite bättre genom att hitta din måne, och förstå energin att vi får till oss varje dag ändras i takt med hur planeterna rör sig och himlen ändrar sitt sceneri. 

Annie ♡

*nedan har du 3 länkar, de två första tycker jag är riktigt bra och mer utförliga med hur alla dina planeter stod vid födelsen, men på engelska, vill du ha det på svenska ska du använda den sista länken, där hittar du en ruta som tar fram ditt måntecken direkt.

https://www.astro.com/index.htm    

https://astro.cafeastrology.com/natal.php

http://astroguide.se/