Energier som påverkar…

Nu när Saturnus och Pluto ”går direkt” igen efter deras retrograde kommer din energi långsamt börja växa sig starkare igen.  Du börjar återigen bli centrerad och stabilare. Din drivkraft för vad din inre själsliga önskan är tänds på nytt, och det är den energin du nu behöver för att fortsätta på din utveckling genom ditt liv. 

Generösa Jupiter står nu i sanningssökande Skyttens tecken (skytten är som alltid målinriktad på långsiktiga personliga utvecklingar och drömmar) vilket bidrar till att på ett mycket enkelt sätt kommer in på din rätta livsväg.  

Med den energin och med hjälp av fullmånen som står i Vädurens tecken på söndag 13 oktober kan du mycket väl komma att känna att du blir laddad till tänderna, och med den energi som behövs för att styra tillbaka på ”rätt-vägen” och det du drömmer om att bli, få uppleva etc. 

Sedan spelar både Mars, och Venus stor roll just nu när det gäller relationer. Merkurius, planeten som främjar kommunikation befinner sig i Skorpionen, vilket gör att du vill gå på djupet med många frågeställningar, och inte slösa bort tid och drömmar på ytliga floskler. 

Allt detta sammanfattat gör att de är redo för att kliva fram, göra framsteg mot din egen menade destination. 

Det här är en energi som påverkar oss alla, oavsett när du är född.