Tuffa tider…

Jag är ju enormt intresserad av evolutions astrologi, ett intresse som bara växer sig starkare, så det är därför jag har börjat att dela med mig av det som jag får till mej här med er oxå.

Och om vi ser på energierna från nu och en vecka framåt, egentligen resten av månaden så förvänta dej en hel del press och utmaningar att förvänta dej, ja, ingen kommer undan. 

Kanske kan det bli ganska knarrigt resten av månaden på det sätt som dessa skeenden spelar ut folk. Och det pågår nu, särskilt nu när vi förväntar oss en fullmåne som står i Vädurens tecken (krigaren) på söndag 13 oktober. Yikes! Inte nått för svaga hjärtan inte! Förmodligen kommer det upplevas starkast för de som är tillhör vatten och luft tecken, eftersom jord och eldtecknen kommer tagga upp och fighta tillbaka hårt och starkt.

Så lite kortfattat, helgen kommer bli utmanande, kanske bäst att segla under radarn. Men hela månaden kommer bestå av en lång tunnel av likande energier. Vi kommer alla känna av denna pressen, men det är just pressen som gör att en kolbit förvandlas till en diamant. Vilket betyder att vi kommer i kontakt med vår egen styrka, och kan oxå använda den för vår sak. Vi kommer att klara det, men det är liksom ingen lek enligt honom

Det handlar om att stå upp mot översittare/överheten, att inte gå med på att någon vill ta ifrån oss det som tillhör oss oavsett om det gäller pengar, självkänsla, heder etc. Vi måste bara inse vår egen kraft, och använda den.

Alla vill ha kraft, när du väl förstår vad det betyder och vad som menas med sann kraft kommer du inse att du behöver det om du inte vill bli ett offer eller se dej själv i en matyr roll. Så nu utmanas du att se och förstå din egen kraft, och använda den, för dej!

Nu är det dax att sopa undan patriarkatet för att kunna skapa en positiv förändring. Att våga stå på sej, och inte ge efter. Det här är en utvecklande kraft som gör oss kraftfulla.

Är det någon som utmanat dej? Någon du blivit förbannad på?  I så fall, tacka den personen för att den lockat fram din intre styrka och kraft, fått dej att ta ett kliv framåt, och säga att du tar utmaningen!  Det handlar om att lära sej vad som verkligen är viktigt i livet och vad du verkligen vill ha.  Det kan handla om restriktioner, pengar, reserver, sexualitet, självkänsla.

Allt detta sker just nu för att vi helt enkelt ska ta ett skutt framåt, om vi inte gör det, alltså använder vår kraft för att stå upp för det vi vill ha, egenvärde mm, så kommer vi på ett eller annat sätt bli tvingade till att helt enkelt få en spark i rumpan  på annat sätt, så att vi tvingas ta skuttet framåt.

Så riktigt jobbiga energier i helgen, men sker sker bäst.  Låt dej utmanas, och väx med utmaningen. Men förbered dej på att alla går under den här energin just nu, många har ingen aning om vad som påverkar dem, eller varför de reagerar som de gör. Men om du vet detta, så kommer du kunna hantera det, och ta utmaningen på rätt sätt. 

Så kliv in i din egen kraft och gör det som är bäst!

Inspiration från senast videoklippet med min stora förebild Kaypacha.