Kul Test.

Nedanför har du en bild med 6 symboler, ta dej tid att titta på bilden, och verkligen känna efter vilken av symbolerna som tilltalar dej. När du valt symbol scrollar du ner och ser ditt svar.

Översta raden är 1 2 3, och undre raden är 4 5 6 (bilden är inte nummrerad)

Titta, känn och välj.

Symbol # 1
Om du dras till denna symbol är du på en plats i ditt liv där du inte vet hur du ska gå vidare. Du står stilla och kanske känner dej osäker på vad du ska göra härnäst. Samtidigt som du har många tankar och stora planer för framtiden så verkar det kanske orealistiskt och genomförbart för dej. . Låt inte detta hålla dig tillbaka. Du behöver lite mer djupmeditation för att komma på rätt väg igen och få fart framåt.

Symbol # 2
Om det är denna symbolen som tilltalade dej så är du på stark framfart, och det kommer gå fort. Det händer mycket omkring dig och du är osäker på hur du ska förhålla dej till att som händer och sker.. Kom ihåg att andas och fortsätt tro på dig själv. Människorna runt dig kommer att ställa upp för dig när du behöver lite hjälp, tveka inte att ringa dem som står dej nära.

Symbol # 3
Om du dras till denna symbol har livet inte blivit riktigt som då trodde eller ville att det skulle bli. Du har hamnat på vägar som egentligen bara tar dej längre bort från målet, och kanske känner du att du sitter fast. Nu behöver du fört och främst vara klar över vad ditt mål är och du behöver gå till botten med vad du vill, hur du ska få det att hand och du behöver ändra ditt tankesätt om det hela.

Symbol # 4
Om du drogs till denna symbol är du en person som befinner dej exakt där du ska vara. Det är mycket på gång just nu, men utan att det stiger dej åt huvudet. Du är en sann hjälpare och ställer upp för andra och du uppmärksammar och den balans du skapar när du gör det. Låt inte någon säga dig att sakta ner. Som sagt, du är precis där du ska vara i livet.

Symbol # 5
Om det är den här symbolen som tilltalar dej är du inte på rätt plats i livet. Det kan bero på att något hän dej eller någon som står dej nära. Och det skeendet har satt sina spår och stoppat energin framåt. Se till att börja arbeta igenom detta om du verkligen vill gå vidare. Du har alla chanser att lyckas, det är din inre vilja som är nyckeln för att gå framåt igen. Livet är mycket kortare än du tror.

Symbol # 6
Om du dras till denna symbol är du en person som är starkt resultatinriktad. Det går fint för dej, ja riktigt bra, men glöm inte den viktigaste pusselbiten i livet, stanna upp och känn doften av rosorna. Livet är inte som du tror du, försök att se helheten.

♡  Annie