En vecka av försiktighet..

Nu är det bäst att ta det säkra före det osäkra. Se över dina lösenord och säkerhetsinställningar på dina smartphones, plattor, datorer. Merkurius är nu inne i sin första vecka av denna retrograde perioden som sker i skorpionens skugga.

Och som inte det räcker så har vi i dag måndag en kvartsmåne i tekniska Vattumannen, som även den förstärker budskapet av att se över säkerhetsinställningarna. 

Merkurius är kvicksilver, och precis som månen styr vatten, så styr Merkurius kvicksilver, och kommunikation. Så i en retrograde kan man alltid förvänta sig problem med tekniska prylar, resor, och missförstånd. Man ska aldrig köpa tekniska dyra prylar under retrograd. 

(bild: Ulv i fårakläder- Jonas Gardell)

Denna gången ska du var extra noga med vilka spår dina appar och länkar du använder. För du lämnar spår efter dig med det du besöker och loggar in på.  Undvik att klicka på länkar etc på Instagram och andra appar som du kan ge dej virus (bot)  och komma åt dina konton. 

Var extra noga nu med vad du besöker och klickar på. 

Den här veckan färdas solen och Venus sida vid sida med Merkurius och ger en påverkan av att du faktiskt vill ta chanser som du inte brukar, så det ger en större risk att bli lurad via tekniken. Så låt dej inte bedras av falsk säkerhet.

På tisdag så har vi en påverkan av ”bråkiga energier”, människor har lätt till att brusa upp och bli förbannande, se till att du inte låter dej sugas in i dramat, gå ut och ta lite frisk luft istället för att skaka av dej den energin. Denna veckan finns det en hel del ”vargar i fårakläder”, så lite extra vaksamhet denna veckan så kommer du att klara dej bra. 

♡  Annie