Styrkor denna veckan att använda…

I måndags lämnade Jupiter, planeten som för med sig lycka, frisinnade Skytten för att träda in i den mer realistiska och jordbundna Stenbocken. Det skeendet kan göra att det känns som att tiden stannar och att vi istället fastnat i våra minnen, och på samma gång inser hur flyktig tiden är.

Påverkan av att Jupiter flyttar in i Stenbockens tecken kommer visas sej genom att vi kommer att fokusera och maximera på det som sker, och att göra det absolut bästa vi kan av det. Vi kommer suga ut varenda droppe av det som sker, oavsett om du strävar efter att uppnå ett mål eller helt enkelt att njuta av tiden med dina nära och kära nu i juletider och förberedelser inför alla helger.

Bra tid att fokusera, och nå ditt mål…

När Jupiter är i Stenbocken så ökar även din målmedvetenhet när det gäller din själs önskningar och drömmar. En tid då vi är medvetna om våra medvetna gåvor och vill låta dem växa sig starkare och sätter ut mål för hur vi vill växa och utvecklas i det som vi är födda till att utföra. Det handlar om att faktiskt göra något av den passion som tändes och vakande upp när Jupiter stod i Skytten, att väcka upp den och förvandla den från tanke till handling.

Att Mars nu befinner sig  i Skorpionen samtidigt som även Venus är i Stenblocken ger dej ett riktigt avstamp mot att nå toppen i det som du har som målsättning. Alltså en bra energi att utvecklas, och att faktiskt forcera framåt. 

Använd kraften, Annie ♡

Astro tolkare: Kristin Fontana Evolutionary Astrologer