21 dagar kvar för ett nytt decennium!

Nu närmar sej det nya decenniet med stormsteg. Ynka 21 dagar kvar av det gamla. Så det är inte bara nytt år utan oxå nytt decennium.

Börja redan nu att förbereda dej på att summera ditt år som nu håller på att gå mot sitt slut, men oxå dina tio sista år, alltså det sista decenniet. Vad har varit bra, vad har varit dåligt, vad har du lärt dej? Om du har gått igenom svårigheter ska du klappa dej på axeln och uppskatta dej för din kraft att klara det. Men andra ord förbered dej på ett avslut.

Sätt nya mål, kortsiktigt och långsiktigt. Om du inte vill skriva, skapa en moodboard istället med bilder.

När du har tittat i backspegeln så ta en titt mot din framtid. vad vill du få ut av 2020? Och vad vill du ha ut av kommande decennium. Gör en önskelista, plan på vad du vill utföra, lära, göra . Skriv ner och bli medveten. Att ge nyårslöften fungerar bättre an vad du tror, för du har 80% större chans att uppnå dina önskningar/ mål med nyårslöften än om di inte sätter några alls.

Annie ♡