En underbar meditation..

För många många år sedan kom jag i kontakt med denna meditationen av Birka Tore, och jag bara älskar den. Jag hade mycket stress och mycket oklart i mitt liv och alldeles för många val att göra, och den här meditation blev ett av mina verktyg att komma i kontakt med mig själv, och den gudomliga universella kraften.

Så här säger Birkan Tore själv om sin meditation; -Cosmic Heart Meditation – Denna meditation kan användas för personlig läkning, och sänder läkning till de som behöver. Jag skulle vilja ge denna meditation som en gåva till er med förhoppningar om att fler människor ska koppla upp sig till den helande kraften av ovillkorlig kärlek.

Så låt dej guidas, och ta emot den helande kraft som denna meditation har. Och nu i juletider kan det vara bra att se till att bli lite påfylld.

Annie ♡