Nymåne full av förhoppningar..

Årets första nymåne är här, och med den kommer en lugnare energi, och full av förhoppningar.

Året har börjat intensivt, det har du säkert inte missas, och med tanka på förra årets många tester och rensningar som vi tvingades igenom så är det inte konstigt om vi nästa har känslan av att gå på knäna nu. 

Jag har sagt det förut, och säger det igen, vintertid är vilotid, så passa på att använd dej av känslan att vara trött genom att sova, vila och ladda batterierna med gott samvete. Det är inte meningen att vi ska ha samma höga tempo året runt. 

Tiden i stenbocken har nu gått över till Vattumannen (energier som påverkar oss alla, oavsett när du är född). Stenbockens energi är stabilitet, och hjälp att nå nya höjder i livet genom att ha styrkan att klättra själv, men stenbocken kommer inget enkelt, varken räkmackor eller gräddfiler, bara eget strävsamt arbete. Vilket är en av anledningarna att vi kanske känner oss extra tunga i starten på 2020.

Men nu när vi går över till Vattumannens energi kommer det lätta upp, kanske har du redan börjat känna av det. Så med nymånen i Vattumannen så kommer nya lättare energier in. Det är även energier av medmänsklighet, framgång, frihet och nytänkande. 

Uranus är en av de styrande planeterna för Vattumannen, och Urans står bland annat för uppvaknande, och nymånen står nu i kvadrater till Uranus (ganska jobbiga energier är jag rädd)  vilket tvinnar oss att inse vad som inte funkar, det ger oss nya insikter om vad som kan fungera bättre och vad vi måste ändra på för att förbättra vår situation. Viktigt här att hänga med och inte bli rädd och stoppa processen. ha tillit att du är på väg mot ditt högsta jag, din bästa utveckling för att bli så bra som du kan bli. 

Det handlar om att få insikt och instinkt! Vågar du följa det så ger dej det frihet! Du blir befriad från det som håller dej tillbaka. Det som inte längre ger något, släpp det!

När vi har nymånes ska vi alltid tänka på det vi vill ha mer av, hur vill vi det ska se ut framåt, alltså dax att skriva sin önskelista på det du vill ha tillväxt av. 

Så ställ gärna några frågor till dej själv, och sök svaren, så att du kan skriva en önskelista inför vår vackra nymåne.