Kaypashas astrologiska tolkning av nu, och 2020.

Ja i dag blir det faktiskt 2 blogginlägg. Lite sent så lyssnade på på min läromästare, förebild Kaypacha som jag alltid tycker är klockren. Han kom ut den 18 med sin veckorapport, och i dag först har jag tagit tid att se efter hur han tolkar världsläget.

I det här klippet visar han verkligen precis på vad som händer nu, och visar även var planeterna står i förhållande till varandra och hur dess energi skapar de kriser som vi just nu lever i. Han visar även på hur energin kommer att ändras, vad du har att förvänta dej ända fram till Januari 2021. Du kanske se vart det kan förvänts lätta upp lite, och kanske utläsa hur du ska göra med saker och ting. Det här klippet kan även vara bra att gå tillbaka till under hela kommande år.

Men skräckblandad förtjusning, men förtjusning är nog inte rätt ord, men så tacksam för hans tolkning vilket gör att det är lättare att kanske ta sig igenom detta året.

Tyvärr endas engelska, kom ihåg du behöver inte förstå allt, utan fortsätt bara lyssna, du kommer få en bra förståelse i alla fall.

Är det något Youtube klipp man bör kolla in så är det detta. Håll i hatten, gör dej beredd för det kommer att behövas. Men till slut är vi igenom <3