Spå dej själv.

Här kommer lite kul vägledning som du kan testa själv.

Allt du behöver göra är att först ha klart för dej vad du vill veta, att du tänker på din specifika fråga. ta sedan en skärmdump / bild av de rullande korten och se vilket kort som blir svaret på din fråga. Det finns en kort förklaring längst ner på varje kort. Men titta även på kortet, känn in, hur reagerar du på kortet, är det några känslor eller intuition som dyker upp? Man kan få mer svar än vad som står skrivet på kortet.

Är svaret inte tillräckligt klart, så ställer du en följdfråga, gör på samma sätt som tidigare. Tänk på din fråga ta en skärmdump och tolka ditt svar.

Du kan även ställa frågan; Vad behöver jag veta just nu? Eller finns det ett budskap till mej?

Det här är ett bra sätt att även träna upp din egen intuition och andlighet, för det är något vi alla har, vi ska bara träna oss på att lyssna till den.

Vill du ha mer vägledning så är du varmt välkommen att kontakta mej.

Annie  ♡

3 Replies to “Spå dej själv.”

  1. Hej saknar att kunna nå dig men det har även v arit nyttigt idag är det en stor saknad d att det inte går att nå dig men men det finn s säkert en anledning till att våra vägar inte kan mötas just nu tänker på dig ha det bäst kram Carina

    1. Hej fina du!
      Jag har tänkt på dej ska du veta, och skickat dej tankar och healing. Sker, sker bäst som det det heter, även om det är tuffa prövningar var och en ska igenom. I dessa tider är det många som fått mattan bortdragen och faller fritt. Ibland måste man nå botten för att rensa upp, komma på vad som är viktigast och vad man ska ändra på. Försök att se det som en ny målarduk, där du är den som håller i penseln. Ur svårigheter, kommer tills slut nya möjligheter. Se det som ett årshjul fina Carina, efter hösten då allt vissnar ner och försvinner, måste man vila, vila vila vila, sen börjar nytt gro, nya tankar, nya chanser, sol och livsglädje väcker oss till liv igen, oavsett vad vi varit med om. Vi får nya chanser, men när det är tufft då ska man bara ta en stund i taget, en dag i taget tills man helt plötsligt ser horisonten igen, om du inte sett den är, så kommer den. Varm kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *