Att hitta sej själv..

Ett återkommande ämne som vi spådamer, siare, medium får är väldigt ofta frågor om kärlek. Inte konstigt alls eftersom kärlek är viktigt, ett av livets drivkrafter, en energi som både fyller och och förgör oss ibland.

Det är också där vi känner oss svaga, osäkra och rädda. För vi vill bland annat inte förlora en partner som vi älskar, vi är rädda att göra bort oss, och rädda för att visa oss svaga och bli sårade. Så att få vägledning i kärleksfrågor är riktigt sunt om du frågar mej.

Jag förlorade dej men jag hittade mej. Så jag vann!

Men det finns också en del som gör vad som helt för att behålla en “kärlek”, det finns mängder av destruktiva förhållande där ena partner går med på vad som helst för att inte förlora den andre. De tror att det värsta som kan hända är att inte ha den personen i sitt liv.

De har förlorat sig själva, och ett sådan förhållande kommer inte ge glädje eller trygghet bara obalans sorg och tårar. Förlorad självkänsla och ett fruktansvärt dåligt självförtroende. Det här är det inte som vill gå med på, men nedbrytningen sker successivt, knappt märkbart bryts underbara, starka fina människor ner genom att inte kunna se vad sin partner gör met dem.

I sådan förhållande finns det bara en väg, och det är att lämna! Hitta tillbaka till sig själv, bygga upp sig själv på nytt, ge sig själ en ny chans att hitta glädje och njutning i livet.

Skulle du befinna dej i ett sådant förhållande, ring mej eller någon av mina fina medarbetare för stöd, råd och vägledning.

kram Annie