Nymåne..

I dag har vi en ganska ovanlig händelse, det är nämligen vår andra nymåne i kräftans tecken. Som du kanske kommer ihåg så hade vi den 20 juni en nymåne-förmörkelse i kräftan. Då var det 0 grader, dvs början på tecknet, dagens nymåne är 28 grader, alltså i slutet på kräftans tecken.
Så vad har då kräftan att lära oss?


Kräftan står för trygghet och barndomsminnen. Så bär du på trasiga, jobba upplevelser från barndomen som du fortfarande inte förlikat dej med är tiden gynnsam nu. Bra tid att vårda dig själv och bygga upp en trygg värld för dej.


Den här nya månen står i en mycket spänd opposition mot Saturnus i Stenbocken. Två motpolen som kämpar om balansen.
Saturnus är en sträng lärare. En av hans lektioner handlar om att ha hälsosamma gränser och lära oss att följa regler, lagar och vart gränserna går.
Saturnus har varit vår största lärare i år. Visst, vi lär oss alla gränser av alla slag – känslomässiga, fysiska och energiska. Vi lär oss att göra mer med mindre.


Saturnus i Stenbocken motsätter sig vår nya måne (och sol) i kräftan och hjälper dig att omdefiniera vad säkerhet betyder för dig. Du lär dig att känna dig trygg även om omvärlden är skakig och osäker.


Så se till att du säkerställer dina avsikter med vad trygghet är för dej, och att vara trygg och säker under denna nya måne oavsett vad som händer runt dig. Be dina guider visa dig hur du kan känna trygghet och säkerhet i ditt liv nu, så att du verkligen kan uppleva den säkerhet och vård du förtjänar.

Annie ♡