Längden på dina tår säger vem du är..

Ta reda på vem du är genom att kika på dina tår.

Jag kommer ihåg när jag var lite så var det någon sa att om tån bredvid stortån är längre än stortån så skulle man bli elak mot sin man! Ja jisses , det tror jag verkligen inte att jag är, man får ta allt sådant här med en nypa salt, men ganska kul är det.

Men formen på fötter och tår kan enligt det här testet berätta vartifrån du härstammar.

Enligt det här testet så har jag grekiskt ursprung, vad har du?

Men det finns även fler saker längden på dina tår kan säga om dej.

Om tredje tå är lika lång som stortån och fotens andra tå, eller till och med längre.


(2 och 8 på bilden) Om detta stämmer på dig kan det betyda att du är en hårt jobbande person som dessutom är fylld av energi. Om denna tå däremot är kortare än övriga har du lätt att njuta av livet och ser positivt på det mesta omkring dig.

Om fotens alla tår är lika långa.


Det sägs att en person med fötter som dessa är väldigt praktiskt lagd, en bra vän samt hårt arbetande och social på jobbet.

Om andra tån från stortån räknat är längst

(3,5 och 8 på bilden)
Ju längre denna tå är – desto bättre är du som ledare. Dessa människor sägs dessutom vara otroligt dynamiska. Men man behöver inte må dåligt även om denna tå är kort. Ju kortare denna tå är, desto mer harmonisk påstås du nämligen vara.

Om Stortån är längst.


Personer med en lång stortå sägs vara kreativa och problemlösare. Är stortån i stället mindre och kortare lär du vara ansvarsfull samt vara bra på att hålla många bollar i luften samtidigt.

Breda fötter.


Har du breda fötter? Då påstås det att du har svårt att sitta still och trivs om det hela tiden händer saker omkring dig.

Annie ♡