Nymånens kraft tillsammans med Mars i retrograd.

I morgon, torsdag den 17 september har vi en nymåne i jungfruns tecken. Nymånens kraft tillsammans med Mars i retrograd kommer att ge dig något mer konkret att arbeta med.

Vilket gör att du kan bygga vidare på din ursprungstanke och arbeta med det du har. Det gör att det kommer uppstå sätt och möjligheter som inte bara känns hanterbart utan även mästerligt.  Så nymånens kraft tillsammans med mars i retrograd är en bra kombo.

Det kommer att få dig att lita på en plan som du vet kommer att fungera och bara fortsätta att utvecklas och växa sig starkare över tiden. Precis som nymånen växer sig större. Oavsett om dina planer gäller hälsa, arbete eller en plan för att bygga om ditt liv på ett nytt och tryggare sätt, oberoende  dina nuvarande  omständigheter, så blir det bättre.

Så ge dej själv lite tid att fokusera på några saker du vill förbättra i ditt liv, och använd nymånens växande kraft att nå dina mål och drömmar. 

Mars kommer att vara retrograd i Väduren fram till mitten av november. När Mars “går bakåt”, så kommer du att känna behov av att omdirigera din energi. Det kan mycket väl få dig att omvärdera nästan allt.

Mars handlar inte om tankekraft, utan agerande. Mars kör på och ser inga begränsningar, svårigheter  eller blockeringar. Men nu när Mars står i retrograd så går kraften hela vägen in till ditt innersta. Ibland är det det enda sättet att verkligen gå till botten med vad själen önskar, att  tvingas stanna upp, reflektera och vänta.

Annie ♡

DU KAN KONTAKTA MEJ PÅ TEL: 0939-1147147. ELLER LÄSA MER OM MEJ PÅ  HTTPS://WWW.XN–SPLIVE-JUA.SE/SPADAM/ANNIE-211/ . DÄR ÄR DU ÄVEN VARMT VÄLKOMMEN ATT LÄMNA KOMMENTARER OM VÅRT SAMTAL. KRAM ANNIE