Höstdagjämningen är här

Nu är höstdagjämningen här.   Det är ett utmärkt tillfälle att använda energin från den här tiden för att släppa det som inte längre tjänar dig. Träden börjar precis kasta löven från 2020 som förberedelse inför det nya 2021.

Nu när höstdagjämningen är här så är det  en magisk tilldragelse när vi går mot höst och allt levande runt omkring oss. För att ett träd ska kunna leva så länge som det gör, krävs att de fäller sina löv. Att det drar ner energin till rötterna och går in i vila.  Det är en åtgärd, en övergång för att komma in i nästa fas.

Du kan göra detsamma i ditt liv. Ta dej en funderare på vad som inte längre fungerar. Vad är du redo de att släppa.  Släpp det med samma enkelhet, och naturlighet som träden släpper sina blad  – utan motstånd.

Det finns skönhet i varje sak som du släpper. Tacka var och en sak som du släpper för det den gett dej. Oavsett om det gäller  visdom, erfarenheten och/eller den insikt du fått för att möjliggöra ny tillväxt i ditt liv.

Föreställ dej och riktigt känn känslan av att det gamla har fallit bort och glädje över att det nya som börjar bli redo  att manifesteras.

Njut av processen, Annie ♡

Du kan kontakta mej på tel: 0939-1147147. Eller läsa mer om mej på  https://www.xn--splive-jua.se/spadam/annie-211/ . Där är du även varmt välkommen att lämna kommentarer om vårt samtal. Kram Annie