Vi går in i kärleksfulla vågens tecken.

Vi går in i kärleksfulla vågen tecken. Eftersom Venus styr vågen så har vi nu en kärleksfull tid som påverkar oss alla. Oavsett när du är född på året. Vilket kan vara en bra balans mot de rådande energierna som påverkat oss under lång tid.


Under den kommande månad när vi går in i kärleksfulla vågens tecken kommer vi kollektivt att fokusera på att läka våra relationer och få tillbaka balansen i våra liv.
Ändå är detta ingen vanlig Vågen säsong, det är ju trots allt 2020, året med galna energier och stort tryck på oss.


Mars är retrograd i Väduren och sänder ut aggressiva, påtryckande vibbar , jisses vad mycket ilska det finns där. Merkurius kommer att gå retrograd 14:e oktober – 3:e november i vågen och skorpionen tecken. Vilket bäddar för missförstånd missförstånd i kommunikationen.


Vågen är även tecknet för rättvisa. När det finns så många orättvisor som spelas just nu runtomkring i världen så kommer det säkert att vara en månad där rättvisans vågskålar kommer att tippa över.


Nyckeln till din personliga balans den här månaden är att vara sann mot dig själv och vad du tror på. Och vad du är gör, håll balansen, genom att vara centrerad.


Som sagt, vi går in i kärleksfulla vågens tecken, en tid för mer balans och fokus på skönhet.. Se till att uppskatta och se skönheten i världen och i ditt liv, även när världen visar sin fula sida. Det finns så mycket av det vackra, så se till att du ser det, lägger fokus på det och utvecklar det än mer.

Annie ♡

DU KAN KONTAKTA MEJ PÅ TEL: 0939-1147147. ELLER LÄSA MER OM MEJ PÅ  HTTPS://WWW.XN–SPLIVE-JUA.SE/SPADAM/ANNIE-211/ . DÄR ÄR DU ÄVEN VARMT VÄLKOMMEN ATT LÄMNA KOMMENTARER OM VÅRT SAMTAL. KRAM ANNIE