Vad som händer i veckan.

Här kommer en liten uppdatering på vad som händer i veckan, och vad du kan förvänta dej av den.

Något sjuder under bubblar under ytan just nu. Och här ska du få reda på vad som händer den här veckan. Men redan på fredag, den 9 oktober kan det bryta ut som värsta vulkanutbrottet. Eftersom att då kolliderar (kvadratur) krigiska Mars som står i Väduren, hans hemmaarena, med vulkaniska Pluto, som befinner sig i Stenbocken.

Det vi kan förvänta oss är en explosion av de djupt bevarade hemligheter som vi vill dölja, men som kommer upp till ytan och avslöjas. Säkert kommer många försöka göra allt för att detta inte ska ske. Men att förhindra denna heta lavström av bubblande hemligheter är nog inte möjlig. Sanningen är många gånger bra mycket mer komplicerad än dikt, och det som kommer upp till ytan nu kan ta en stund att smälta.

På lördag kan du förvänta dej att kreativa lösningar uppstår. För fredsbevarande Venus möter (trigon= bra harmoniskt flöde) med innovativa Uranus. Den positiva energipåverkan som Venus/Uranus ger oss kommer att vara till nytta för att hela oss från en ganska trolig galen arbetsveckan.

Känner du att du kanske fastnat och inget händer rent romantiskt sett? Då ska du se att det kan lossa nu. Även det pga av gränsöverskridande mixen av Venus/Uranus som inte har har några gränser ner det gäller kärlek.

Håll ditt sinne öppet och se vart du leds.

Annie ♡

Du kan kontakta mej på tel: 0939-1147147. Eller läsa mer om mej på  https://www.xn--splive-jua.se/spadam/annie-211/ . Där är du även varmt välkommen att lämna kommentarer om vårt samtal. Kram Annie