Ditt änglabudskap i dag och vad du behöver tänka på.

Ditt änglabudskap i dag visar på att det är dax för eftertanke innan du gör dina val. Är du klar över ditt mål? Då vet du också om det du tänker göra tar dej närmare ditt mål, eller längre ifrån det.

Dagens budskap har jag valt att plocka fram med hjälp av ” orakelkorten “Messages from your Angels“. och ditt änglabudskap i dag kommer genom kortet Vanessa.

Orakelkort; Vanessa, Message from your angels.

För att göra ditt val, fråga dej själv om det tar dej närmare ditt mål eller inte. Det är grundbudskapet av dagens änglakort.

Varje dag gör vi hundratals val, många av det går per automatik, vi tänker inte ens på dem. Det kan vara allt från vilka par skor du ska ta, ska du ta trapporna eller hissen, bilden eller cykeln, ska jag säga ja eller nej till något. Vilken väg ska jag gå?

Men ibland är dessa val mer laddade, mer avgörande och kan därför bli väldigt svåra att göra. Om din intuition inte gav dej ett svar direkt, och du tvekar så har Vanessa svaret! Vet tar dej mot ditt mål. Men alla är inte klara över sina mål, och det behöver du inte vara medveten om heller.

Om det är så för dej, be då änglarna hjälpa dej. Frågor du kan ställa kan vara likande; – Vilket beslut tar mej mot min livsväg? eller kanske – Vilket beslut hjälper flest människor? Oavsett hur du formulerar frågan, kan du be om hjälp.

Och var inte rädd att gå mot en ny livsväg, det kan ibland vara rädslan för det nya, det okända som gör att vi inte vågar göra just det valet. Ha tillit till att du blir guidad. och kom ihåg, man kommer alltid tillbak till sin “rätta väg” en avstickare kanske bara ger dej lite nya kunskaper.

Annie ♡

Du kan kontakta mej på tel: 0939-1147147. Eller läsa mer om mej på  https://www.xn--splive-jua.se/spadam/annie-211/ . Där är du även varmt välkommen att lämna kommentarer om vårt samtal. Kram Annie