Bättre tider på gång!

Tro det eller ej, men nu är det bättre tider på gång! Rent astrologiskt så börjar man nu se ljuset i tunneln, inte allt för långt fram i tiden. Så ge inte upp.

Mars som fortfarande står i retrograd, kommer att ställa sig i kvadratur till Jupiter – (19 ° Väduren / Stenbocken) Man kan säga att de två giganterna utmanar varandra. Mars som är drivande framåt med explosiv kraft, bränner bort allt motstånd och Jupiter som är vår lyckoplanet. Vilket i detta fallet gör att det är bättre tider på gång.

Arketyperna, de patriarkaliska planeterna som styrt oss sedan januari, Krigarherren Mars som är den dynamiska överlevaren. Jupiter den kloka gurun som är bringar tur. Saturnus den hårda läraren som praktiserar karma.


Det här indikerar på att det du planerat och försökt att få till nu faktiskt börja fungera.

Förvänta dej en något ljusare framtid efter alla dessa tunga, svår spänningarna och utmaningar som du blivit utsatt för under de senaste dagarna, veckorna, månaderna, ja faktiskt hela året!


Oavsett vad det är som du fightas med, vilken press det än må vara som du har levt under ett tag. Så finns en stor chans att lösningen är på väg gällande dina problem och utmaningar. Eftersom att när Mars återigen ställer sig i kvadratur mot Jupiter igen den 20 januari, 2021, så blir cirkeln sluten. Om du sår ett frö nu, kommer det växa sig starkt till januari 2021. Se till att du vet vad dina mål är.


Nu ska du tänka framåt och bredda ditt omfång, för tur-planeten Jupiter begär in din önskan av Mars (som står för nyskapande energi) just nu! Tro på din framtid och ha förtroende för att dina planer kommer att gå i lås. Allt du önskar och målar upp om din framtid har stora chanser att bära frukt i slutet på januari 2021.

Ha tillit och förtroende för det som du planerar och din målsättning, justera om det behövs. Testerna som vi utsätts för kommer att ge oss nyvunnen kunskap, nya insikter om vad vi kan/vill och om vad vi inte kan/vill. Vilket visar dej vilken väg du kommer att ta och vilken väg du väljer att inte gå in på. Det är nyvunnen insikt och kunskap som gör att du hamnar rätt och får mer flyt i livet.

Du kan kontakta mej på tel: 0939-1147147. Eller läsa mer om mej på  https://www.xn--splive-jua.se/spadam/annie-211/. Där är du även varmt välkommen att lämna kommentarer om vårt samtal. kram Annie