Tuffa tider!

Vi lever verkligen i tuffa tider, förändringstider! Men eftersom det är som det är, så är det bara att försöka slappna av och häng med i svängarna.

Just nu har närapå en hel värld all sin med uppmärksamheten inriktad på USA och deras presidentval, saker som påverkar oss indirekt. Vi har även pandemins andra våg som sköljer över oss. Verkligen tuffa tider, eller hur.

Men vi har även lättnad på ingång, även om det inte känts så, än! Merkurius går direkt i dag, i Vågen, ett tecken på fred, harmoni och rättvisa. En energi som vore trevlig om den kunde avspegla sig på allt som händer på vår jord i dag.

Faktum är att vi just nu står vid ett stort vägskäl när Merkurius befinner sig i vågen, så står den även i kvadratur ( kris mellan medvetenhet och kommunikation) till mäktiga Saturnus. Saturnus arketyp är den hårda, men rättvisa läraren som med lupp synar vår personliga utveckling och om vi gjort vår läxa. En energi som utmanar våra tankar och rädslor för vår framtid.

Du kanske kommer att känna det som att det bli en riktig kamp i några dagar, möjligen till och med i mitten av november. Men när vi väntar på att Mars ska gå direkt igen (i Vädurens tecken) på fredagen den 13 november. Ja, det stämmer, inte mindre än fredag den trettonde.

Venus eller Afrodite, kärleksgudinnan. Vars älskare är Mars och deras som Amor. Venus dag är fredagar.

Vackra Venus skapar balans, möjligheter och harmoni!

Men vi har kärleksfulla Venus vars styrka är att skapa balans, och återställa harmoni igen. Som faktiskt samma dag kommer att bilda en exakt trigon (bra energier) till norra Noden som står i Tvillingarnas tecken, som drar dig in i din framtid samma dag.

De energier som ligger just nu, denna veckan tenderar till att det finns blockeringar, hinder och onödig pappersarbete som kan ställa sig igen för din utveckling just nu. För att förhindra det, så mycket som möjligt, se till att skapa/hitta rättvisa, kommande vecka.

Det kan ta några dagar innan saker ordnar upp sig ut och allt blir kart och tydligt igen. Men om du har tålamod kommer alla att hitta sin lösning och hinder och blockeringar försvinner.

När du ger vad världen behöver mest (rättvisa) så kommer du att få det du behöver också!

Annie ♡

DU KAN KONTAKTA MEJ PÅ TEL: 0939-1147147. ELLER LÄSA MER OM MEJ PÅ  HTTPS://WWW.XN–SPLIVE-JUA.SE/SPADAM/ANNIE-211/ . DÄR ÄR DU ÄVEN VARMT VÄLKOMMEN ATT LÄMNA KOMMENTARER OM VÅRT SAMTAL. KRAM ANNIE