Visste du att..

Visste du att planeten Pluto är planeten för Pandemin, och att planeten Jupiter står för överflöd?

Om du vet det, så vet du oxå vad jag syftar på. Om inte så ska jag förhoppningsvis ge dej en AHA-upplevelse nu. Men visste du att Jupiter är förknippad med överflod och lycka? Och det här har betydelse för pandemins styrka skulle man kunna säga.

Pluto är ingen trevlig planet, mycket handlar om död, det underjordiska och det är Pluto som är härskare över dödsriket, och då även för virus och pandemier.

Pluto, härskaren av undervärlden, färjekarlen som skeppar passagerare över floden Styx, till sitt dödsrike.

Jupiter är dock en fantastik planet, och står för överflöd. Tillsammans med positiva saker så ger Jupiter oss mer, tur, lycka vinster etc. Men just nu så är han placerad på samma punkt (konjunktion) som Pluto! Vilket betyder att det som Pluto ger oss, får vi mer av.

Jupiter och Pluto stod även tillsammans i april, sedan gick de skilda vägar, men eftersom att alla planeter även har gått retrograd i år, alltså “backat”, så har de nu hamnat tillsammans igen. Och vips så har vi har fått en andra våg av Corona.

Om ca en vecka separeras de igen. Och tack och lov så kommer de inte stå på samma plats igen på 20 år. Så låt oss se om inte pandemin kommer att sakta men säkert att försvinna helt. Allt i takt med att Pluto inte för Jupiters påverkan av överflöd.

Annie