Norra noden förmörkelse.


Gårdagens fullmåne förde även med sig månförmörkelse.Norra noden förmörkelse närmare bestämt, vilket har effekt på vår framtid.

I går, 30 november var det en norra noden förmörkelse. Norra Nod-förmörkelser leder oss mot framtiden och det okända. Till skillnad från södra nod-förmörkelser som fäster vår uppmärksamhet åt att städa upp vår karma och hantera det förflutna.

Bild: lånad från google

Energin från gårdagens förmörkelse väcker oss till något som vi inte har upplevt tidigare, vilket kan förändra hur vi styr och lever våra liv. Noderna ligger i tvillingarnas tecken så länge som från 4 maj 2020 till 18 2022.

Tvillingarna – Lär dig mer om dualitet


Tvillingar är ett föränderligt, dualistiskt tecken, som inte har en “ja eller nej” “antingen eller” energi som den som uttrycks av de fasta tecknen – Lejonet, Skorpionen och Vattumannen.

Tvillingarna står för dualitet som finns i allt och alla- gudomligt och mänskligt, YIN och YANG, mörker och ljus. De representerar differentiering och uppdelning i många former. Tvillingarna visar oss att dualitet är det som gör att vi kan vara annorlunda och unika.

De lär oss att när vi interagerar och kommunicerar med acceptans och nyfikenhet som söker känna en annan som skiljer sig från oss, lär vi oss om oss själva, andra och livet. Om vi ​​emellertid har fasta idéer om vad som är rätt och fel, sanning eller lögn, kommer våra svarta eller vita kategorier att förhindra kritiskt tänkande, blockera rationell tanke och störa den glada upplevelsen av mångfaldens verklighet.


Men om våra idéer är cementerade i vårt sinne som absoluta övertygelser, kan tvilling-förmörkelsen avslöja chockerande sanningar.

Ut ur vår komfortzon!


När vi har norra Nod-förmörkelser så tar det oss ut ur vår komfortzon till det okända som välkomnar oss till en rikare, utökad verklighetsupplevelse. Att tänka annorlunda kan frigöra oss från spår och befria oss från självskapade fängelser.

För att göra det kan vi acceptera utmaningen att flytta vår världsbild, omfamna och inte frukta något nytt. Välkomna förändring och transformation, och lyssna på vad universum säger till oss. Om vi ​​tillåter denna förmörkelse att öppna upp oss själva så har vi en stor chans att nu använda den kraften till att förändra våra liv.

Förmörkelser indikerar vändpunkter som kallar oss framåt på vår livsväg. Transformation utlöses ofta av händelser som tvingar oss att släppa taget och växa. Om vi ​​motstår kan vi stöta på större svårigheter i framtiden.

När fullmånen börjar att avta blir vi medvetna om dolda motiv och självsabotage och sådant som håller oss tillbaka.

Förmörkelser står i förhållande till noderna, som är de punkter i rymden där månen korsar jordens väg runt solen. Nordnoden, pekar på framtiden och utmanar oss att utvecklas. Södra noden, , symboliserar det förflutna och gamla, förankrade mönster som vi måste släppa.

Frågor som rör vår omvandling dyker ofta upp några veckor före det faktiska förmörkelsedatumet. Integrationen fortsätter tills nästa uppsättning förmörkelser sex månader senare. Viktiga vändpunkter kan inträffa 90 dagar senare och när en planet passerar förmörkelsepunkten.

Datum att uppmärksamma är:

7 december

22 december

26 februari

Annie ♡
DU KAN KONTAKTA MEJ PÅ TEL: 0939-1147147. ELLER LÄSA MER OM MEJ PÅ  HTTPS://WWW.XN–SPLIVE-JUA.SE/SPADAM/ANNIE-211/ . DÄR ÄR DU ÄVEN VARMT VÄLKOMMEN ATT LÄMNA KOMMENTARER OM VÅRT SAMTAL. KRAM ANNIE