Solförmörkelse i skytten i dag.

I dag har vi en Solförmörkelse i Skytten, vid södra noden, häruppe i norr kommer vi inte se så mycket av det, men inte desto mindre påverkan.


En södra nod-förmörkelse väcker frågor från det förflutna, så att vi kan fatta beslut för vår framtid. Och du behöver inte vara född i skyttens tecken för att påverkas av solförmörkelse i skytten energier just nu. Men vad är det du vill ändra från ditt förflutna och sätta nya mål för din framtid?

Vi har tre eldtecken, först ut är den energiske unge och krigiska Väduren, som sedan går över i en mer stabilare form som lejon för att till sist bli en mogen, ärlig och agerar därefter.


Skytten söker efter intensiva och roliga livserfarenheter med totalt engagemang, äventyr och en törst efter att utforska.
Skytten tenderar att gå mot överdrivenhet och hedonism. Vildheten och friheten i detta livliga tecken representeras av halva mannen / halva odjuret centaur. Ofta kan kroppen inte hänga med vart sinnet och energin vill gå. Skytten är full av uppenbarelser och beter sig som en klok filosof, lärare, guru, fanatiker eller vet allt.


Skytten spänner bågen mot framtiden och söker världsomspännande resor som är så långt borta som möjligt från grannområdet och alla problem som Covid 19 fört med sig. Han planerar och blickar framåt. Just den energien påverkar oss alla nu. Hur vill du planera för din framtid? Perfekt tid att ta sig en funderare på det nu.

Annie ♡