God Jul!

Jag vill önska er alla en riktigt god Jul!

Oavsett om ni firar jul med nära och käre, eller kanske ensamma så önskar jag er julefrid, harmoni och fin känsla. Se till att lyssna inåt, och ge dej det du behöver i dag.

Känner du den ensam, säg hej till dej själv, omfamna dej, och försök att skapa en känsla av frid och njut av en god måltid. Skapa en så god stämning som du kan.

Har du ett späckat schema med att vara tillgänglig för andra, ska laga mat, diska, tand om familj. Se till att du i alla får en liten stund för bara dej, att göra det du mest av allt önskar dej.

Och framför allt vill jag be er alla att skänka en tanka till alla andra människor i dag. Känn en känsla av kärlek, sänd den sedan ut till allt och alla. Även moder jord, naturen och djuren. Kanske ge lite extra mat till fåglarna i dag, eller skicka in ett lite bidrag till behövande. Jag valde Stockholmsmission för de som inte har en tid som denna.

Jag önskar er alla en tid av medkänsla, värme och hopp, Annie

PS: Mig hittar ni inloggad i dag sedan Halv tre i morse och fram till kvällen, med vissa pauser. Bara hör av dej om du vill.