Vad kunde du ha gjort annorlunda?

Med facit i hand när du blickar tillbaka i tiden, är det någonting du kunde ha gjort annorlunda?

På ett sätt har nu nu nästan möjlighet till det. För när eldiga Mars står i Oxen och bildar en förbindelse till Uranus på onsdagen den 20 januari så uppstår en energiladdning framåt när det gäller de önskningarna du har nu. Så man kan säga att nu har du en chans att ändra din framtid!

Uranus, arktypen av den förvirrade professorn, vill inte ha ha några som helst begränsningar eller något invant tänkande, inga gamla hjulspår för honom. Han vill skapa och upptäcka nytt.. Han vill helt driva utveckling, plöja nya vägar, skapa nya möjligheter. Det gör det möjligt för dej att faktisk göra de förändringar du önskar. Det påverkar och faktiskt ändrar hela din energi som du nu utstrålar. Så vad är det som du vill sprida?

Förvänta dej stor påverkan, fart och nya upplevelser.

Du kan uppleva eller bevittna oväntade händelser tidigt under de kommande 7 dagarna. För när Mars och Uranus förenas så kan det helt klart uppstå dynamik, förändring och energi. Och medan Saturnus och Jupiter befinner sig i Vattumannens tecken, kommer elektriska spänningarna som ökar hastigheten på förändringar både i dej själv och för andra runtomkring dej. Du kommer även att börja smälta och absorbera allt som har stormat genom dej och ditt liv. Som du sen kan dra nytta av det lite i efterhand. Ibland är det så att vi inte förstår det när det händer, men i efterhand med facit i hand, kan vi se och förstå det hela.

Kärleksfulla Venus står i stadiga, ordningsamma Stenbockens tecken. Samtidigt som Neptunus befinner sej i Fiskarna i helgen. Vilket ger oss härligare och lugnare energier. De sprider löften om en bättre fridfullare värld, som vi alla delar. Det kan också ge dig ett högre perspektiv och låta dig uppleva en större känsla av balans.

Under tiden, fortsätt att ta lugna, djupa andetag. Sitt stilla i båten och håll tungan rätt i munnen genom kommande veckas denna berg och dalbana. När du väl kommit genom resan kommer du tycka att det är värt det tiofalt!

Annie.