Det stora spelet som påverkar oss, planeternas Schack.

Har ni sett den omtalade Serien The Queen’s Gambit? Den där man spelar Schack.

Det är så jag ser jag planeternas rörelser och förflyttningar. De går från en ruta till en annan. Spelplanen förändras och dynamiken, kraften, möjligheterna ändras. Det stora schack spelet pågår hela tiden.

Spelplanen ändras, förutsättningarna ändras. Planeternas förhållande till varandra påverkar oss och utgången. Eller vad tror du?

Som till exempel nu när actionladdade Mars går in och ställer sig i Oxen tecken. Och hamnar då i en kraftposition tillsammans med med storebror Pluto som står i Stenbockens tecken. Det här ger oss alla en möjlighet att komma i kontakt med våra största drömmar och önskningar och faktiskt bli klart medvetna om vad det är vi verkligen vill ha, och lyckas manifestera det till verklighet! Fantastiskt, eller hur!

Mycket pratar för att du har kommit till slutet på en cirkel, något är färdigt, målet är uppnått, eller kanske inte aktuellt längre. Spelplanen är ändrar. Men det betyder bara att nu står du inför ett nytt mål, en nystart. En ny spelplan har ställt upp sig. Du har nya möjligheter, för något nytt väntar  bakom nästa krök. Det finns redan någonstans i horisonten, men bara för att du inte kan se det betyder det inte att det inte finns. 

Vad är det du önskar mest av allt?

Använd det som driver dig mest och ge sedan allt du har. Universum backar upp dej helt och fullt. Så var tydlig med det du vill uppnå!

Din själ talar till dig genom din instinkt riktade drag, så följ den utan att tveka. Framgången är redan på väg, och du kan lita på att det kommer att ske. 

Förut om dessa rörelser på himlavalvets schackbräda så förflyttar sej Merkurius framåt igen. Han rör sej i Vattumannens tecken och ökar farten rejält nu.  Jag vet att det är många som känt att de sitter fast, ingenting händer, var så säker, nu händer det! Förvänta dej känslan av att ”plötsligt händer det”!

Merkurius och Jupiter återförenas igen under de närmaste två veckorna, och det kommer att påverka och möjliggöra fler alternativ för dej. Så förvänta dej snabba lösningar nu.

Mitt tips är att lyssna inåt, vad är det du önskar, vill åstadkomma, ha fokus på det! På en positiv utveckling, för nu har chansen att få det du väntat på.

Nästa drag är ditt, Annie