Är du i kontakt med din själ?

Är du in kontakt med din själ och med ditt undermedvetna? Eller låter du ditt medvetna jag styra helt.

Att förstå sej själv innebär att försöka få tag på hela sig själv. Helt enkelt att vara i kontakt med din själ och det undermedvetna. Både det undermedvetna och själens röst måste få komma upp till ytan. Och det kan vara lite svårt för den som inte tar hänsyn till sitt innersta. Men allt går att träna upp. Man blir mer hel, mår bättre, och för en fin balans när man tar hänsyn till det man man har inom sig.

Ett sätt att börja träna upp sig kan vara med hjälp av guidade meditationer. Där man leds in i avslappning och själens röst för en chans att göra sig hörd. Guidande meditationer kan man göra hur mycket man vill. Man kan använda det som ett sätt att slappna av och få ro. Och även för healing. När man gjort det under en längre tid så kan man slappna av mer effektivt även när man inte lyssnar på meditationen. Det räcker att man gör samma avslappning som den startar med, några djupa andetag, så är man där. Ett tillstånd som du kan använda för att komma i kontakt med dej själv, dina hjälpare och även ditt sinne.

Att komma i kontakt med sig är som att använda sig att både segel och roder samtidigt. Om man bara använder det ena så kommer man troligtvis inte fram dit man ska.

Annie