Välkommen underbara Juli!

Välkommen underbara Juli! Månanden som för väldigt många innebär semester, med ett stort S! Och detta året kanske kan ge en större frihet i val av vad man gör på sin ledighet.

Så välkommen underbara Juli! Du är efterlängtad. I år kanske frihet blir lite större med tanke på Covid 19. Förra året var det verkligen stängda gränser, kanske till och med i sitt eget hem för många.

Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash

Så var det för mej. Men nu har jag tagit mina båda sprutor och fått mitt resetillstånd inom EU, och för första gången på 19 månader ska jag resa iväg.

Och med det sagt så vill jag bara flagga för mina återkommande kunder, en del av er pratar jag med varje dag. Jag ska ha semester. men jag kommer ändå vara inloggad varje dag, ett par timmar på morgonen. Så mellan den 2 juli till den 11 juli, nås jag enklas morgontid. Men från den 12 juli, är det som vanligt igen.