Fråga pendeln.

Att fråga pendel om svar är ett sätt att ta reda på de frågor du har. Pendeln är ett enkelt verktyg som ger dej de svar du behöver.

Att fråga pendeln om svar är faktiskt ett ganska lätt sätt som man kan träna upp sej på. Jag skulle nog vilja hävda att de flesta kan lära sej det. Som med det mesta så kan kan man träna upp sej till olika nivåer och kunskap.

Det lättaste är att ställa JA och NEJ frågor. Om du inte har en pendel jag du ta en ring, gärna guld ring. Och ett långt hårstrå om du har långt hår, eller en guldkedja. Har du ingen guldkedja så kan du ta sytråd. Det funkar fint med vilket som. Så trär du igen härstråt / Kedjan / tråden genom ringen och håller det som en pendel.

Är du högerhänt så använd vänster hand, eller om du är vänsterhänt använder du hör. Det är bästa att använda den hand man har minst kontroll i så att man inte omedvetet styr pendeln med tankens kraft.

För att veta åt vilket hål som ja respektive nej är kan du ge pendel “kuggfrågor”. Fråga om ditt namn är tex Kalle Anka, se åt vilket hål pendeln börjar snurra. Det svaret är ett nej svar. Fråga sedan om ditt riktiga namn, och då bör pendel snurra åt andra hållet, vilket är ett ja. Så enkelt kan det vara att komma igång. Att börja spå själv med en pendel.

Lycka till Annie.