Att se människor för det det de är.

Att se människor för det de är, är inte alltid så det är. Det är vanligt att vi ser det vi vill se, och inte hur det egentligen er.

Att se människor för det de är, och acceptera att de är som de är kan vara nog så svårt. Jag har så många som ringer till mej och vill att deras partner ska vara och agera på ett annat sätt, än de faktiskt gör. Så många säger att det är deras livs kärlek de mött, men att person behandlar dem illa, eller inte bryr sej eller bjuder till. Så fast de är tillsammans med sin kärlek, är de olyckliga. Och vill ha svaret av mej att de kommer ändra sej, och bli så som de vill att det ska bli. Men ledsen att säga att det kommer troligtvis inte ske.

se din partner utan filter, så blir du inte besviken..

Vad kan man då göra åt detta?

För om främst ska man vara medveten om att man kan aldrig ändra någon annan person. De är vad de är. Så fösta misstaget är att ha rosa glasögon på på sej när man börjar att träffas. Och att man väljer att borte från vissa egenskaper hos personen i fråga. Att tro att den kommer ändra sej, och “ge mej vad jag vill ha”. Försök istället att vara helt ärlig med personens alla sidor, positiva och de man uppfattar som mindre bra.

Det är viktigt att de positiva överväger, att det mindre bra ändå är saker som man kan se sig själv leva med resten av tiden man ska ha tillsammans.

Ställ de frågor till dej själv som du kanske vill undvika. Våga vara rak i dina egna tankar och svar. Glöm inte att du är viktigast i ditt liv. Så om en annan person inte är snäll mot dej, eller inte tar sin del av ansvaret i relationen, har ett egoistiskt sätt, så är tyvärr risken att du ska bli olycklig stor.

Ställ frågan om du kan leva med personen i 10 år till eller längre, om det är på det sätt som den är mot dej just nu.

Och visst, mognar vi och livet ändrar oss. Är din parter öppen för samtal och visar att den vill jobba på relation? ja då har ni en riktigt bra grund att lyckas. Men om inte… tänk då över hur du vill må, känna och leva ditt liv.

Annie