Vad händer efter döden?

Ja vad händer efter döden är den stora frågan. Det är väl egentligen ingen som vet, eller kanske många vet men teorierna skiftar.

Jag tror på ett liv ett efter döden, och därmed oxå att vi haft tidigare liv, och kommer troligtvis återfödas igen. Om vi väljer att göra det. Jag har även egna bevis. Men var och en blir salig på sin tro och övertygelse. Och jag varken kan eller vill övertyga någon.

Nu har det startats en ny podd med ingen mindre än Caroline Giertz. Ni som har intre av paranormala skeenden vet säkert vem hon är. Hon tar upp just den frågan i sin podd. Om vad som sker med oss efter döden. Jag har precis börjat att lystna på den. och delar gärna med mig av det tipset till er.

Så varför inte slänga er i hängmattan, på bryggan, i roddbåten eller varthelst ni kan vara avslappnande och njut att podden, funderar på stora frågor som livet , döden och vad just du tror på. Njut av semester, eller i alla fall ha ett skönt avslappnat lördags-häng och filosofera fritt. var öppen ta in intryck av avdra, sen väljer du själv vad du vill tro på.

Annie