Drömtydning

Jisses vilken galen dröm jag hade i natt.

Kanske är drömmandet extra påtagligt just nu eftersom vi går in i en stark fullmåne, och även vinterns förmörkelse portat öppnas med den.

Fullmånens energi är stark, och även hur vi påverkas. Och jag är säker på att det var de energierna som kom upp i mina drömmar i natt. Som tur är så är ju det vi drömmer egentligen avspeglingar av oss själv, vårt inre, vad vi vill, önskar eller saknar. Så det viktiga i en dröm är att vara uppmärksam på hur det kändes. Och att vissa saker symboliserar olika saker.

Jag drömde bla att det kom in ett gäng personer i mitt hem när jag låg och sov. De började riva ner och bygga om allt! De hittade även nya gömda rum som jag själv inte fanns, öppnade upp gjorde fantastiska förbättringar.

Grejen är att när vi drömmer om hus, nya rum etc så är det oss själva vi drömmer om. Att vi har mer inom oss, kanske oväntade guldkorn vi inte hittat än, eller saker som vi inte bearbetat. Allt beror på känslan, hur man kände när det hände.

I min dröm var jag först irriterad men nyfiken sen när jag började vakna upp i morse så ville jag inte att det skulle bara vara en dröm <3

Hur som helst, starka energier nu! De är här för att ta oss till näste steg.

Annie