Julkänslan infinner sig..

Jag vet inte hur det är för er, men för mej så har julkänslan infunnit sig till 100%.

Jag älskar som sagt december, jag tycker det är en magisk tid. Jag ser till att jag har mycket egentid, som jag sedan varvar med att träffa vänner, nära och kära. Jag tycker det är en månad då jag försöker fokusera mycket på att ge. Dock inte julklappar i den bemärkelsen. Utan jag försöker skapa någon form att glädjefylld känsla för andra.

Jag kanske bakar något till någon som jag vet är deras favorit. Gör egen god glögg som jag kan ge bort, öppnar upp mitt hem och bjuder in till lite glögg mingel. och film mys. Lägger ner både hjärta och själ i det. Sen, för att inte dränera mig, drar jag mej tillbaka och ger mej själv det jag mår bra av. Jag älskar att tända ljus, se på julfilmer i december, gärna med lite glögg, te och något juligt tilltugg. bara jag. Så hittar jag balansen och glädjen till julen.

Hur gör du? För alla gillar verkligen inte det jul som jag gör. Men det viktiga är att hitta något som sätter guldkant på tillvaron, för dej själv och andra.

Annie