Medium online.

Funderar du på att kontakta medium online? Då tycker jag inte du ska tveka, utan faktiskt göra det.

Det är väldigt många som kontaktar medium online för att få hjälp, vägledning, svar på frågor, få balans, healing, sorgearbete eller hjälp att hitta något. Det är oxå väldigt många som själva håller på med att utveckla sin egen andlighet och vill ha hjälp, verktyg och metoder för att utvecklas på bästa sätt.

Photo by Scott Rodgerson on Unsplash

Det finns en mängd fördelar med att kontakta andlig vägledning via telefon, över nätet. Dels får du hjälpen direkt du behöver den. Och dels så behöver du inte ta dej någonstans. Du kan vara precis där du är, och ändå få hjälp.

Om du är ny och känner dej osäker på hur det funkar, så ska du se det som ett vanligt telefonsamtal. Vi behöver inte veta något alls om dej. Du behöver inte uppge något. Var bara förbered på vad du vill fråga om. Skriv gärna ner dina frågor, och kanske eventuella följdfrågor.

Det finns en mäng medial personer & tarot tolkare att välja mellan. Så försök göra lite research, läs andras kunders omdömen, lyssna till presentationerna och gå på den som du känner dej bäst med. De flesta har olika sätt att arbeta på. Testa gärna flera om du vill. Men precis som med frisörer så brukar man hitta en som man känner sej trygg med och gärna återkommer till.

Annie