Inre utveckling..

Inre utveckling är ett vida brett begrepp. En sak att öva sin egen inre utveckling på är att lära sig läsa av andra människor och deras energi.

Här kommer en enkelt teknik som gör att du kommer i kontakt med dej själv, din intuition och blir mer lyhörd och sensitiv för andras energier.

Börja med att vara medvetet uppmärksam hur du påverkas när du möter andra människor.

Hur känner du dig? Hur påverkas kroppen? Vill du luta dig framåt (suga in energi) eller luta dig bakåt (hålla tillbaka energin). Hur påverkas dina tankar? (oroliga, glada m.m.) Hur påverkas dina känslor? Är allt fint och bra, ja då alstrar ni båda härliga energier. Men inbland är den man möter på uruselt humör och sprider negativa energier omkring sej, här är det viktigt att du inte “smittas” av den känslan, utan tvärtom. Kanske till och med att mötet med dej, blir den andres positiva vändning den dagen.

Så här gör du när du möter någon med negativ energi (som tex. är arg eller upprörd):

Slappna av, för oftast spänner vi omedvetet hela ryggpartiet. Ta några djupa andetag, oftast blir vår andning grund och stannar i bröstet, du ska andas djupt ner i magen. Att djupandas är något som alla borde träna på, bra i alla lägen där vi blir oroliga, nervösa, idrottar eller har svårt att sova.

Nästa steg blir att skicka ljus och kärlek:

Tänk på att negativa tankar hos dig själv påverkar den andra till ännu mer negativitet och dessutom drar vi till oss dennes negativitet mer om vi själva tänker negativt om den personen. Vi vet inte vad som hänt personen innan mötet, de dåliga energierna har troligtvis inget att göra med dej. Ta inte den andres energi, ge istället av din fina energi. Försök att känna in den andra personen, ha ögonkontakt om det är möjligt, försök att le med dina ögon, samtidigt som du läser av den andres ögon. var uppmärksam.

Jag har ett motto, jag vill inte att en person jag möter ska gå med sämre energier än när den kom till mej. Jag vill alltid sätta ett ljusspår i de jag möter, Annie ♡