Höstdagjämningen är här!

På onsdag 22 september har vi höstdagjämningen här. Jisses vad tiden går fort, jag tycker nyss det var vårdagjämning.

Höstdagjämningen är en tid som signalerar att det är dags att varva ner. Gå i vila. Ge oss tid får återhämtning och ladda våra batterier. Om du bara tittar på vad naturen gör, så gör du samma sak. Naturen är klok, och det är även din kropp, du ska bara lära dej att vara uppmärksam på det som sker runtomkring dej, och inom dej. Följ energin. Vi är samma energi, och att gå mot viloperioden kommer inte stärka dej det minsta.

Vår fullmåne den 21 september står i fiskarnas tecken, vilket öppnar upp vår drömska sida, så luta dej tillbaka och börja väva dina drömmar och framtida mål.

Vi är samtidigt påverkad av att Merkurius går i retrograd den 27 september, men skuggeffekten påverkar oss redan. Denna gången handlar det om kärlek och relationsfrågor, då planeten är stationerad i Vågens tecken.

Så en perfekt tid att fundera på hur du vill ha det med dina relationer, är du nöjd? saknar du något? behöver du ändra något? Ta din tid, ha inte bråttom, låt sanningen komma upp inom dej sakta men säkert. var ärlig mot vad det är du egentligen drömmer om.

Annie